Bradley Digital Smoker to zaawansowana wędzarnia, która przenosi wędzenie na wyższy poziom dzięki technologii cyfrowej. Oferuje wszystkie zalety Bradley Original Smoker, a dodatkowo wprowadza pełną kontrolę nad temperaturą, czasem i ilością dymu, co zapewnia jeszcze wygodniejsze i bardziej bezobsługowe wędzenie. Dzięki systemowi automatycznego podawania Bradley Flavour Bisquettes, urządzenie może pracować nawet przez 9 godzin bez konieczności dokładania brykietów. Wewnętrzna konstrukcja z polerowanej, izolowanej stali szlachetnej zapewnia trwałość i wydajność termiczną, a maksymalna temperatura wynosząca 120°C oraz wewnętrzny termostat gwarantują możliwość znalezienia perfekcyjnych ustawień dla danej potrawy. Cyfrowy panel sterowania umożliwia intuicyjne ustawienie parametrów, a oddzielne grzałki do produkcji dymu i pieczenia pozwalają na pełną kontrolę nad procesem wędzenia. Bradley Digital Smoker to idealne rozwiązanie dla osób szukających nowoczesnego, łatwego w obsłudze urządzenia, które pozwoli im cieszyć się doskonałymi, wędzonymi potrawami, bez potrzeby ciągłego nadzoru.
Wędzarnia Bradley Digital Smoker – 4 Półki
3700,00 zł
Bradley Digital Smoker to wędzarnia z cyfrowym panelem sterowania, która oferuje pełną kontrolę nad temperaturą, czasem i parametrami dymu. Szeroki zakres temperatur od 48°C* do 120°C, oraz system automatycznego podawania drewna umożliwiający nieprzerwaną pracę przez 9 godzin, a także oddzielne grzałki do produkcji dymu i pieczenia zapewniają niepowtarzalną wygodę i doskonałe efekty wędzenia.
*Dokupując adapter zimnego dymu Bradley, najniższa możliwa temperatura zbliża się do temperatury otoczenia.
Dostępność: 1 w magazynie
SKU: BTDS76CE Kategoria: Wędzarnie Tagi: 4 półki, automatyczny podajnik drewna, Bradley Digital Smoker, cyfrowa wędzarnia, kompatybilna z adapterem do zimnego wędzenia, oddzielne grzałki, panel cyfrowy, PureSmoke Technology, Stal nierdzewna, wędzarnia Bradley, wędzarnia z termostatem, wędzenie bez nadzoru
Opis
Dane Techniczne
Wędzarnia
Napięcie znamionowe | 240 V |
Częstotliwość znamionowa | 50 / 60 Hz |
Moc znamionowa | 650 W |
Główny element grzewczy | 500 W |
Grzałka do brykietów | 125 W |
Pojemność | 76 L |
Liczba półek | 4 |
Powierzchnia robocza | 1452 cm² |
Zakres regulacji czasu wędzenia | 00:20 - 9:40 h |
Stopień regulacji czasu wędzenia | 20 min |
Zakres temperatur | 48°C-120°C |
Optymalna temperatura na zewnątrz | -10°C do 50°C |
Regulowany zakres docelowej temperatury mięsa | Nie dotyczy |
Regulowany przyrost w.w. zakresu | Nie dotyczy |
Zakres pomiaru temperatury wewnętrznej potrawy | Nie dotyczy |
Informacje dodatkowe
Waga | 28 kg |
---|---|
Wymiary | 36 × 43,5 × 80 cm |
Podobne produkty
- Do zabudowy
Grill Gazowy Broil King Imperial S 570 BI do Zabudowy na Gaz Ziemny
16399,00 zł Dodaj do koszyka - Do zabudowy
Grill Gazowy Broil King Imperial S 590 BI do Zabudowy na Gaz Ziemny
17299,00 zł Dodaj do koszyka