Wędzarnia Bradley Digital Smoker – 4 Półki

3700,00 

Bradley Digital Smoker to wędzarnia z cyfrowym panelem sterowania, która oferuje pełną kontrolę nad temperaturą, czasem i parametrami dymu. Szeroki zakres temperatur od 48°C* do 120°C, oraz system automatycznego podawania drewna umożliwiający nieprzerwaną pracę przez 9 godzin, a także oddzielne grzałki do produkcji dymu i pieczenia zapewniają niepowtarzalną wygodę i doskonałe efekty wędzenia.

*Dokupując adapter zimnego dymu Bradley, najniższa możliwa temperatura zbliża się do temperatury otoczenia.

Dostępność: 1 w magazynie

Opis

Bradley Digital Smoker to zaawansowana wędzarnia, która przenosi wędzenie na wyższy poziom dzięki technologii cyfrowej. Oferuje wszystkie zalety Bradley Original Smoker, a dodatkowo wprowadza pełną kontrolę nad temperaturą, czasem i ilością dymu, co zapewnia jeszcze wygodniejsze i bardziej bezobsługowe wędzenie. Dzięki systemowi automatycznego podawania Bradley Flavour Bisquettes, urządzenie może pracować nawet przez 9 godzin bez konieczności dokładania brykietów. Wewnętrzna konstrukcja z polerowanej, izolowanej stali szlachetnej zapewnia trwałość i wydajność termiczną, a maksymalna temperatura wynosząca 120°C oraz wewnętrzny termostat gwarantują możliwość znalezienia perfekcyjnych ustawień dla danej potrawy. Cyfrowy panel sterowania umożliwia intuicyjne ustawienie parametrów, a oddzielne grzałki do produkcji dymu i pieczenia pozwalają na pełną kontrolę nad procesem wędzenia. Bradley Digital Smoker to idealne rozwiązanie dla osób szukających nowoczesnego, łatwego w obsłudze urządzenia, które pozwoli im cieszyć się doskonałymi, wędzonymi potrawami, bez potrzeby ciągłego nadzoru.

Dane Techniczne

Wędzarnia
Napięcie znamionowe 240 V
Częstotliwość znamionowa 50 / 60 Hz
Moc znamionowa 650 W
Główny element grzewczy 500 W
Grzałka do brykietów 125 W
Pojemność 76 L
Liczba półek 4
Powierzchnia robocza 1452 cm²
Zakres regulacji czasu wędzenia 00:20 - 9:40 h
Stopień regulacji czasu wędzenia 20 min
Zakres temperatur 48°C-120°C
Optymalna temperatura na zewnątrz -10°C do 50°C
Regulowany zakres docelowej temperatury mięsa Nie dotyczy
Regulowany przyrost w.w. zakresu Nie dotyczy
Zakres pomiaru temperatury wewnętrznej potrawy Nie dotyczy

Informacje dodatkowe

Waga28 kg
Wymiary36 × 43,5 × 80 cm
Koszyk
Scroll to Top